Halloween pynt - Ægte skræmmende Halloween pynt og dekorationer

Det bedste og mest skræmmende Halloween pynt

  • Skal holde årets bedste Halloween fest?
  • Ønsker du vejens uhyggeligste og bedst pyntede Halloween hus?
  • Vil du have et butiksvindue med den bedste Halloween udsmykning?
  • Vil du gøre dit barn til skolens mest populære, ved at holde årets sejeste børne Halloween / fødselsdags fest?
  • Skal du holde årets voksenfest eller maskerade maskebal?

Så er du kommet til det rette sted. Her på siden giver vi dig de bedste Halloween pynte råd og vejledning til Halloween og andre gode fester

Få kvarterets uhyggeligste hus med Halloween pynt fra Helloween.dk

Her får du et par hurtige råd til at pynte dit hus op til Halloween.

Kæmpe edderkopper!! Jeg siger det lige igen: "KÆMPE EDDERKOPPER". De er fantastiske til at pynte dit hus med, og er kæmpe edderkopper ikke alles værste mareridt? Til edderkopper hører falsk spindelvæv. Husk rigeligt af det. Man kan aldrig få nok falsk edderkoppespind, og det giver en kæmpe effekt. Du kan hænge falsk spindelvæv op ude og inde. Forestil dig at dine gæster, på vej op ad havegangen til dit hus, går gennem et par klamme fugtige tråde fra spindelvæv. Og når de kommer til hoveddøren, kigger op i hjørnet over døren og der sidder din bedste ven HUGO. En mother f...... stor edderkop og venter på dem.

Så tror jeg nok lige, at der er nogen der skal låne et toilet og et par rene underbukser.

 

Stor falsk edderkop

 

Næst vil jeg nævne guirlander. Halloween guirlander er nemme og hurtige at hænge op, og de giver en stor effekt og så er de BILLIGE. Hæng dem på kryds og tværs i stuen, hæng dem i gangen, og hæng dem på badeværelset. Prøv f.eks. at hænge en lang spøgelsesguirlande op på badeværelset og belys guirlanden et sted fra med en lommelygte. Så skruer du pæren ud af den faste lampe på toilettet, så det eneste lys er fra lommelygten der lyser guirlanden op. Du kan også hænge HUGO op over i hjørnet, så man kun lige kan ane hans øjne og fornemme de store og lodne ben. Det bliver så uhyggeligt, at det er godt at folk allerede sidder på toilettet!!

Hos os finder du alt i skræmmende Halloween pynt, så du kan få kvarterets bedst pyntede spøgelseshus / haunted house.

Og det er ikke priserne, der får dig til at løbe skrigende væk.

 


Få dine gæster og naboer til at gyse!

Afhugget hoved i latex

Hvad med at pynte dit hus op med menneskeædende zombier, hekse, skeletter, edderkopper og endda afhuggede hoveder og kropsdele m.m!

Er du mere til det hurtige og billige Halloween pynt, har vi også “nemt” pynt, der er hurtig at sætte op. Vi har f.eks Halloween guirlander med alt fra spøgelser til kropsdele og dekorationer som edderkoppespind og afspærringsbånd.

 

Få Danmarks bedste Halloween udstillingsvindue

Har du en butik der skal pyntes op til Halloween?

Du kender juleudsmykkede vinduer, og du har måske både hjerter og nissemænd i udstillingsvinduet til jul. Hvorfor ikke lave en Halloween udstilling til Halloween?

Du vil få alle kunder til at stoppe op og kigge på din udstilling. Kunderne vil tage billeder af udstillingen og dele billederne på de sociale medier. Gør du dig umage, går din Halloween udstilling måske viralt.. Kunne du tænke dig det?

Hvis du leder efter det mest skræmmende Halloween pynt til dit udstillingsvindue, så har vi alt hvad du skal bruge. Tør du f.eks. vælge vores skræmmende gyngehest der gynger selv, eller hvad med en Halloween gryde der hele tiden er fyldt med røg eller en heks i fuld menneskestørrelse, der kommer til live, når dine kunder går forbi. Vi har også falske edderkoppespind, guirlander og græskarhoveder. Du vælger selv hvor skræmmende din butik skal være.

Blodpose til drinks

Halloween fest

De bedste fester er Temafester. BUM. Og de bedste temafester er Halloween fester. BASTA BUM.

Hold en gennemført Halloweenfest, så lover vi dig, at det er den fest dine venner og familie vil tale om år efter år. Bare husk at det er din egen skyld, hvis vennerne plager livet af dig for at holde en Halloween fest mere.

Gør din Halloween fest uforglemmelig med seje blodposer til drinks, alle vores forskellige Halloween udklædninger og kostumer eller alt vores Halloween borddækning pynt.

Hvad med en Halloween bowle slikskål, hvor der kommer en mekanisk skelet hånd frem, hver gang dine gæster prøver at tage noget fra bowlen.

Halloween effekt

Kostumer og maskebals masker

Skal du til forførende voksenfest eller et klassisk maskerade maskebal, kan vi også sagtens hjælpe dig. Til den type fester, er masken den vigtigste ingrediens. Husk blot at vælge en maske, der nem at tage af og på og som du kan holde ud at have på et par timer.

Masken bruges til at sløre din identitet en anelse, men ikke helt.

Vi har et stort udvalg af billige masker og kostumer til f.eks. både Halloween og fastelavn. Alt fra feminine blonde masker, til mexicanske dødsmasker. Står du lige og mangler masken til din næste Fifty Shades of Grey fest, kan vi også klare det.
Sexy maske

 

Børnevenlig Halloween

Vi har også pynt der er børnevenlig, hvis det skal være sjovt, men ikke alt for uhyggeligt. Vi har f.eks. de sødeste halloween kostumer til børn, eller hvad med Halloween krus, paptallerkener og plastik dug? Vores spøgelses guirlander og falske edderkoppespind er også egnet til børnevenlige Halloween fester.

Spøgelsesdragt til børn