Tilbud!
Ouija Board hårclip

Ouija Board hårclip

Reference: Hårclip

Vintage Ouija Board Planchette hårclips

Håndlavet unika design fra USA. Kun 10 stk i Danmark.
Hårclipsen er lavet af et tykt forseglet materiale, der er monteret på en sort skum med krokodillenæb for et sikkert greb.

OBS: Kan tåle vandsprøjt, men er ikke vandtæt.

"Advarslerne mod at bruge et Quija board er så talrige som historierne og de kommer fra brugere, fra præster og fra terapeuter."

14,00 kr inkl. moms

-15,00 kr

29,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Historien bag Quija hårclipsen

De første Ouija boards blev produceret af Kennard Novelty Company i 1890. Fremstillingsmetoden af disse bræt, er helt unik. De er lavet af to til tre bræt og holdes sammen af to træstykker der sømmes fast på bagsiden. Lakken er ofte i lys orange og indskriften brættet, blev lavet ved at ligge en skabelon på brættet og så rulle sort blæk hen over det. Hjørnerne er runde og glatte. Skriften på disse bræt kan variere, afhængig af tidspunktet i forhold til patentet. Brættet kan både være med eller uden orderne "Ouija, Trademark, Registreret" på forsiden, eller "Patenteret februar 10, 1890" trykt på bagsiden. Hvis du er rigtig heldig, kan du endda se et patentanmeldt stempel. De planchetter der fulgte med disse bræt, er formet som små pagajer og havde fire lange ben. Disse plader er fremstillet ved 220 South Charles Street, Baltimore, Maryland i ca. 1890-1891. Det er derfor at de har Baltimore trykt på dem ...

Tekst. Quija board betyder "Good Luck"