Stof mundbind - Køb dit online og få det leveret hurtig

Vælg dit eget personlige mundbind af stof

- pas på miljøet og spred godt humør med dit eget helt særlige genanvendelige mundbind!

Er lyseblå engangs mundbind for kedelige?

Og synes du, at det er lidt spild af ressourcer at smide et mundbind ud hver gang det har været brugt?

Så kan Helloween hjælpe dig med at fremhæve din personlighed!

Et mundbind der passer til dine interesser og din tøjstil.

Stofmundbind kan genbruges mange gange og filteret der sidder indeni holder op til 3 dage.

Uanset om du ønsker et mundbind af stof der matcher dit overtøj, fritidsinteresse eller kæledyr så kig med på siden her. Vi har også en lang række mundbind af stof til børn.

Helloween har et af Danmarks største udvalg af genanvendelige mundbind af tekstil med en lang række forskellige print og motiver.

Sikkerhed og pasform

Ørestropperne i dit nye genanvendelige mundbind kan justeres, så de hverken sidder for stramt eller for løst på dit ansigt. Det er vigtigt at mundbindet sidder til, så du ikke kan komme til at røre ved din mund eller næse med hænderne, men det skal selvfølgelig ikke sidde ubehageligt stramt.

Alle mundbind fra Helloween består af 2 lag stof i selve mundbindet og i midt mellem de to lag stof sidder et udskifteligt filter der består af 5 lag - der er altså hele 7 lag i alt i hvert mundbind.

De 7 lag er mere end dobbelt op i forhold til de anbefalede 3 lag i Danmark.

Det udskiftelige filter består af: Et yderlag af stof, et lag filtrerende stof, et lag af aktivt kul, så igen et lag filtrerende stof og til sidst et yderlag af stof.

Når du skal bruge dit særligt personlige mundbind skal du skubbe et filter ind i lommen i mundbindet, før du tager det på.

Alle stofmundbind fra Helloween kan vaskes ved 60 C, som er den anbefalede temperatur for at slå vira ihjel.

Filtrene kan ikke vaskes, men holder til gengæld op til 3 dage.

Du ser altså både godt ud og undgår at smide mundbind ud hver dag!

Vi har mundbind der kan bruges til alle anledninger. Og til alle aldre.

Her er bare et par af de mange forskellige genanvendelige mundbind af stof til børn og voksne vi kan byde på:

Mundbind med Dannebrogsflag

Et af vores mest populære mundbind er uden tvivl med det danske flag.

Tag din sorte mundbind med Dannebrog på når Danmark spiller - vi har allerede set det i brug af trænerstaben hos både damerne og herrerne på Danmarks håndboldlandshold!

Nu kan du råbe alt det du vil af de danske idrætsstjerner og synge med på nationalsangen af fuld hals -  dit mundbind med det danske flag beskytter mod spredning af vira med hele 7 lag, altså langt flere lag end der officielt anbefales. (læs mere om sikkerhed ovenfor)

Det flotte diskrete sort mundbind med det lille danske flag som håndboldtrænerne har båret - flaget Dannebrog er placeret som et lille mærke på den ene kind:

https://helloween.dk/flag-mundbind/354-mundbind-danmark2.html

Hvis du vil have mundbind hvor hele mundbindet består af det danske flag, så har vi dem til både børn og voksne.

Se vores mundbind med det danske flag til voksne her:

https://helloween.dk/mundbind/246-mundbind-danmark.html

Og bestil mundbind med Dannebrog til børn her:

https://helloween.dk/flag-mundbind/277-mundbind-barn-danmark.html

Mundbind med blomster - der er forår på vej!

Drømmer du om milde vinde, forår, solskin og blomster?

Så spark foråret i gang allerede nu med et mundbind fyldt med blomster.

Vi byder på et stort udvalg af genanvendelige mundbind af stof med margueritter, feminine lyserøde blomster eller hampplanter - blomsterne findes i alle regnbuens farver og udformninger, også når de printes på mundbind!

Se vores mundbind med blomster:

https://helloween.dk/28-blomster-mundbind

Anonymous mundbind - når du skal på barrikaderne

Guy Fawkes maskerne, også kaldet Anonymous maskerne, blev oprindeligt brugt på Guy Fawkes night i Storbritannien, som svarer lidt til Skt. Hans - en aften hvor der tændes bål. Det sker den 5. november hver år, og kalder også for Bonfire Night.

Men så kom tegneserien og senere filmen V for Vendetta, hvor de kendte Anonymous masker spiller en vigtig rolle i plottet. Og så fik Guy Fawkes maskerne pludselig en helt anden betydning…

Og nu kan du få en hel række af Anonymous/Guy Fawkes maskerne som mundbind. Vi har flere forskellige designs fra den helt traditionelle Anonymous maske med det hvide ansigt, til et mundbind med V’et fra V fra Vendetta.

Her får du med sikkerhed et mundbind som ingen andre har!

Se vores imponerende udvalg af Guy Fawkes Anonymous mundbind:

https://helloween.dk/32-anonymous-mundbind

Ekstra filtre til genanvendelige mundbind

Vores mundbind af stof kan du vaske og genbruge så mange gange du har lyst til - de skal bare en tur i vaskemaskinen ved 60C og så er de klar til brug igen.

Men filtrene indeni kan ikke vaskes. Det anbefales at de maksimalt bruges 3 dage for de udskiftes. Filtrene sidder i lommen inde i mundbindet og består af 5 lag.

Når du køber et af vores genanvendelige mundbind følger der 2 filtre med, så du kan tage mundbindet i brug, så snart det er ankommet.

Vi anbefaler dog, at du bestiller ekstra filtre samtidigt med dit nye mundbind af stof. De findes i to størrelser, til børn og voksne.

Vores filtre kan også bruges til andre mundbind i samme design, hvor der er indsyet et lomme til et udskifteligt filter.

Se vores udvalg af filtre til genanvendelige mundbind af stof:

https://helloween.dk/42-mundbind-filtre

Hvis du har specielle ønsker til mundbind med mønster eller print, eller du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@helloween.dk