Hvad er Creepypasta?

Hvad er Creepypasta?

Hvad er CREEPYPASTA?

Kort fortalt er creepypasta uhyggelige historier/billeder/film/spil/indhold der bliver delt igen og igen på internettet.

Creepypasta er internettets moderne udgave af Urban Legends. Altså korte skrækhistorier, der deles via internettet med den hensigt at skræmme læserne. På dansk kalder vi det for vandre historier.

Navnet "Creepypasta" kommer fra ordet “copy/paste", en internet slang betegnelse for en blok af tekst, der bliver kopieret og indsat igen og igen fra websted til websted.

Creepypastas er undertiden suppleret med billeder, lyd og / eller video-optagelser i forbindelse med historien, typisk med bloddryppende, forvrænget, eller på anden måde chokerende indhold.
Creepypasta kan også være kun billeder (der ofte siges at være hjemsøgte), videoer eller spil.

Creepypasta historierne har en tendens til at ændre sig, jo oftere de bliver fortalt. Lidt ligesom dengang folk samledes rundt om lejerbål og fortalte historier. Måske har du prøvet at hviske en historie til din sidemand, som så hviskede den videre til den næste person o.s.v. Til sidst er historien næsten ikke til at kende igen og du ved ALDRIG ,hvad der er sandhed og hvad der er historie..

Del dine CREEPYPASTA historier med os

Har du nogle creepypasta historier/billeder/spil etc. du vil dele med læserne, så send dem til os på kontakt@helloween.dk Skriv lidt info om dig selv, hvis du vil stå som forfatter.

Creepypasta billede

Skriv overskrift

OBS: Kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.


You may also like