Kostumer  

Halloween kostume

Find Danmarks måske bedste Halloween kostumer her. Alle kostumer er nøje udvalgt for den bedste kvalitet til den billigste pris.

 

Halloween udklædning

Leder du efter det unikke Halloween kostume eller ideer til hjemmelavede kostumer? Med vores lave priser finder du med garanti et kostume, du vil elske - Se vores uhyggelige udvalg af Halloween kostumer til børn, teenagere og voksne. I vores online kostume butik finder du f.eks. italiensk og fransk designede kostumer i unik kvalitet. Vores Halloween udklædning består af alt fra søde eller onde Halloween kostumer til børn, farlige og forførende kostumer til kvinder, kostumer til mænd, zombie kostumer, vampyr kostumer, hekse kostumer, læge kostumer og meget meget mere.

Halloween kostumer børn

Halloween udklædning børn fås i flere størrelser. Og der er alt fra hekse kostumer, zombi udklædning til f.eks. et nemt flagermus kostume der er lige til at tage på. Haloween er den bedste og sjoveste tid på året og det er ikke kun børnene der elsker årstiden.

Kostumer til voksne

Vi sælger mere udklædning til voksne end kostumer til børn. Hvis fastelavn mere er børnenes fest, giver Halloween voksne mulighed for at skabe nogle af de bedste fester, alle husker længe efter. Voksne elsker også at klæde sig ud og med et spooky tema, bliver det hele lidt farligt og dobbelt så sjovt. Vi har kostumer til voksne, der både er farlige, frække, skræmmende og forførende.

Halloween 2019

Hvad du end vælger at klæde dig ud som på årets bedste dag - Halloween!, er vi sikre på at du kan finde lige det du har brug for her hos Helloween.dk

Du kan vælge de nemme djævlehorn som kostume til kvinder eller hvad med et par hugtænder og lidt teaterblod til skjorten. Vi har også frække og forførende øjenmasker eller hvad med heldækkende latex masker?

Halloween fest

Uanset og du skal til Trick or treat (eller slik og ballade som det hedder på dansk), eller til det helt store Halloween party, er det vigtigt at du vælger et kostume du kan holde ud at have på hele aftenen, hvis du vil sikre dig en god Halloween fest. Der er en god grund til at gøre sig umage, da Halloween aften er årets næst største fest, kun overgået af nytårsaften. Og Halloween i Danmark bliver kun større og større. Det er efterhånden den højtid med flest besøgende i Tivoli, kun overgået af julen. Der er masser af Halloween aktiviteter over hele landet. Vi kan anbefale en tur i Djurs Sommerland til Halloween eller hvad med en gang Lego Trick or treat i Legoland?

Varer
37 varer.

Viser 13 - 24 af 37

Viser 13 - 24 af 37